Razvijanje optimalne strategije osiguranja poslovanja i djelatnika prepustite nama.

Poslovni subjekti

Pretpostavljamo kako ste stručnjak u svom poslu i uspješno razvijate poslovanje Vašeg poduzeća. No, kao što i sami vjerojatno znate, upravljanje tvrtkom nosi određene rizike koji mogu ugroziti Vaše poslovanje. Upravo iz tog razloga svaki bi savjestan poslodavac trebao osigurati svoje poslovanje i zaposlenike od neočekivanih rizika i opasnosti koji mogu ugroziti opstanak i razvoj tvrtke, te živote i zdravlje zaposlenika.

Smatrate li da preskupo plaćate premije osiguranja?

Za klijenta potpuno besplatno odradimo analizu trenutnih pokrića, predložimo poboljšanja,  izradimo prijedlog osigurateljnog pokrića koji je prilagođen Vašim potrebama u suradnji s našim osigurateljnim partnerima, tražimo optimalnu cijenu premije i pokrića.

Vrlo je bitno  naglasiti da tijekom cijelog  procesa inzistiramo na boljem upoznavanju  s klijentom, lociramo u kojem segmentu je naizloženiji u smislu rizika koji mogu ugroziti poslovanje, nakon čega te iste rizike predlažemo  prenijeti na osiguranje, a sve kako bi Vas maksimalno zaštitili.

Prijedlog poboljšanog osigurateljnog pokrića i kompletnu analizu radimo u aktivnoj suradnji s klijentom, kao i prijedlog osiguratelja koji navedeno u najboljem omjeru nudi. Naš savjet  je savjet struke i višegodišnjeg iskustva.

Nakon sklapanje ugovora o osiguranju naša obveza ne staje, naprotiv tek započinje. Kao vaš nezavisni savjetnik u osiguranju pratit ćemo sve osigurateljnje procese  kao i kompletnu podršku prilikom rješavanja odštetnih zahtjeva s osiguravateljima.

Naglašavamo da je naš angažman za klijenta potpuno besplatan i da nas plaća Osiguratelj, stoga nam dopustite da Vas kao poduzetnika  profesionalno savjetujemo po pitanju optimalnog osiguranja za vašu tvrtku.

Imate pitanja ili Vam je potreban naš profesionalan savjet?

Kontaktirajte nas
Navigacija