Bez obzira kakve su vaše vozačke sposobnosti te činjenica kako ste vjerojatno oprezni u prometu, uvijek postoji potencijalna opasnost od neugodnih situacija. Iz tog razloga, u mogućnosti smo vam ponuditi u suradnji sa našim partnerima, široki spektar osiguranja motornih vozila.

Obavezno osiguranje od automobilske odgovornosti ili AO osiguranje

Obavezno osiguranje od automobilske odgovornosti

Obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti je zakonski propisano osiguranje koje u slučaju prometne nesreće štiti žrtve. U slučaju da do prometne nesreće dođe vašom krivnjom, osiguravajuća kuća će umjesto vas platiti štetu koju pretrpe treće osobe ukoliko ste policu osiguranja od automobilske odgovornosti sklopili kod nas.

No bitno je naglasiti da ovom policom u tom slučaju nije pokrivena šteta na vlastitom vozilu, već se ista može pokriti sa dodatnim KASKO osiguranjem.

Kasko osiguranje

Kasko osiguranje je vrsta osiguranja koja vozaču donosi dodatnu sigurnost od nepredviđenih troškova. Kasko osiguranje pokriva materijalnu štetu nastalu na vozilu nositelja osiguranja, kako u prometnoj nezgodi tako i u slučajevima kada je vozač osobno skrivio nezgodu. Pokriva i mnoge druge materijalne štete: provalu, krađu vozila, elementarne nepogode, lom stakla.

Svojim savjetima, te prvenstveno znanjem i iskustvom, omogućiti ćemo vam da za svoj novac dobijete trenutno najbolju tržišnu ponudu.

Kasko osiguranje

Imate pitanja ili Vam je potreban naš profesionalan savjet?

Kontaktirajte nas
Navigacija